Welkom in onze gezellige showroom-shop

Welkom in onze gezellige showroom-shop

 

Voor een geboortelijst maken wij graag een afspraak om je in een relaxte sfeer te kunnen ontvangen en specifiek tijd voor je vrij te maken.

Vooraleer we onze afspraak hebben, kan je ons per mail reeds kleurvoorkeuren, lievelingsmerken, specifieke vragen, ..... doorgeven, zo kunnen wij heel persoonlijk anticiperen

We overlopen een volledige lijst per thema

Mimi Baby

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Elk thema (op stap, de keuken, de badkamer, de slaapkamer,....) wordt uitgebreid besproken en alle mogelijkheden qua merken in alle prijsklassen worden overlopen. We geven deskundig advies over elk product. We bespreken samen de leveringsdag en het uur waarop mag geleverd worden. We installeren thuis en geven ter plaatse nog eens een uitleg. De gratis levering van de geboortelijst (al dan niet op zijn geheel) wordt voorzien een drietal weken voor de geboorte.

made by mimi

Een beetje bijshoppen van thuis uit…

 

De geboortelijst staat online en jullie kunnen als ouders inloggen met jullie eigen account of wachtwoord. Eens je bent ingelogd kan je ons volledige aanbod bekijken per thema of per merk met alle foto's en uitleg. Elk artikel kan met 1 drukknop worden bijgevoegd aan je lijst. Tot de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen

my little lamp

Ja baby is geboren....

 

Geen stress, alles staat klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeau's.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om je te helpen waar nodig. Mimi baby is meer dan alleen "een winkel" waar je je lijst legt.... we zijn ook adviseur waar nodig. 

De lijst staat online met een heel gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem voor de schenkers. Elk product heeft een foto en uitleg. Door in te loggen met hun account kunnen de ouders elke dag hun lijst meevolgen.

De lijst wordt afgesloten in samenspraak met de ouders. 

baby on the way

Geen geboortelijst? Andere mogelijkheden op maat

 

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen. Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst?  Wij leveren en installeren gratis thuis en geven advies en productinformatie. Normaal gezien gelden onze normale acties, maar persoonlijke offertes kunnen steeds worden aangevraagd bij grote bestellingen. 
Mocht je hierover vragen hebben, contacteer ons gerust.

geboortelijst aanleggen

Stel uw vraag